Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Boer in Premier League aan de slag bij Crystal Palace

Frank de Boer heeft een nieuwe uitdaging. Hij wordt trainer van Crystal Palace en moet ervoor zorgen dat de club voor het vijfde seizoen op rij in de Premier League blijft. De Boer tekent een contract voor drie seizoenen.

26 juni 2017 - 09:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesb15041527a0f60e7e0a696e4a16584a9_normal
De Boer staat in Londen voor een serieuze uitdaging. © Pro Shots

De kampioenenmaker veroverde met Ajax een kwartet schalen, maar de jacht op titel vijf mislukte twee maal. De overstap naar Internazionale werd geen groot succes. De Boer werd nog voor de winterstop ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.

De Boers nieuwe klus bij Crystal Palace zegt waarschijnlijk veel over hoe we zijn talent als trainer nou echt moeten inschatten. Grappig genoeg presteerde De Boer met Ajax altijd best goed tegen Engelse tegenstanders, dat biedt alvast hoop.

Het is best ongebruikelijk om eind juni een nieuwe trainer aan te stellen, maar Crystal Palace werd dan ook pas na het seizoen geconfronteerd met het opstappen van Sam Allardyce, die slechts vijf maanden aan de Eagles was verbonden.

Allardyce stapte bij Palace in op een moeilijk moment en legde zijn taken neer toen het was gelukt om lijfsbehoud te realiseren. Big Sam begon het seizoen nog als bondscoach van Engeland, maar moest opstappen na betrokkenheid bij een corruptieschandaal.

Wie weet dat er in navolging van De Boer nog wat bekenden naar Selhurst Park trekken, al staat de opleiding van Palace er ook best goed op. We merken het de komende tijd allemaal wel.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >