Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen krijgt toch nog huldiging voor de dubbel

Ajax Vrouwen heeft een knappe prestatie neergezet door voor het eerst in de historie de dubbel te winnen. Een groep supporters hoopte via een petitie de gemeente zo ver te krijgen dat daar een huldiging voor werd georganiseerd, dat doet de gemeente niet. Dus organiseren de supporters er zelf een.

08 juni 2017 - 14:25
UsershyraDesktopajax_dataimagesfaa6f44dcbab1aad456daba67baa2942_normal
Kampioenen! © Ajax Images

Door Niels Pach

Het is natuurlijk niet heel gek dat de gemeente geen huldiging organiseert, dat gebeurt bij sporten van vergelijkbare grootte ook niet. En de gemeente kan het elke euro maar een keer uitgeven. Maar dat doet natuurlijk niets af aan de knappe prestatie van Ajax Vrouwen dit seizoen.

Als de gemeente het niet doet, kun je als supporter natuurlijk altijd zelf een huldiging organiseren. Precies dat gaat gebeuren. Het is de bedoeling dat de selectie van Ajax Vrouwen vrijdag 23 juni in het zonnetje wordt gezet op een nog nader te bepalen locatie.

“Ik voetbal zelf ook en vind het leuk om te laten zien hoe het vrouwenvoetbal leeft,” zegt Anne Stokvis, die samen met oud-Ajacied Leonne Stentler de huldiging organiseert. “En we willen laten zien hoe knap de prestatie is.”

Alle informatie over de huldiging wordt via Facebook gedeeld.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >