Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak viert na aftellen groot feest op laatste fluitsignaal!

Het leek wel alsof niemand in het uitvak nog normaal functioneerde. Na het derde doelpunt van Olympique Lyon was het echt overleven geblazen. Dat geeft normaal niet, maar nu kwam er ook nog eens een heleboel spanning bij. Tien minuten lang niet te doen... Maar Ajax deed het wel!

13 mei 2017 - 19:00

En omdat Ajax het deed, konden de 2800 meegereisde supporters een prachtig feestje vieren. Het laatste fluitsignaal diende in dit geval als startschot. We gaan naar Stockholm toe! En we denken daar in Zweden nog kans te maken ook.

Dat was donderdag, terwijl de spelers naar het uitvak kwamen rennen, natuurlijk nog niet aan de orde. Toen was het feest. Groot feest! Dat bewijst deze video van Ventos, die ongetwijfeld met trillende handen zijn camera een beetje stabiel probeerde te houden.

Het zijn schitterende beelden, zoals alles in Lyon prachtig uitpakte voor iedereen met een Ajaxhart. Het hele Europese avontuur is mooi, we maken prachtige herinneringen en de filmpjes kunnen we wel tien keer op rij bekijken. Precies dat is wat we nu gaan doen.

Zin in nog meer sfeerbeeld rond Lyon - Ajax? Check dan de pagina van Ventos.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >