Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Heerlijke puinhoop op de F-side zodra Ajax weet te scoren!

De negentig minuten van Ajax - Olympique Lyon waren heerlijk. Maar dat geldt net zo goed voor de day after. Met een grote glimlach bekijk en lees je alles, maar dan ook echt alles wat met de wedstrijd te maken heeft. Deze juichvideo mag je ook niet missen.

04 mei 2017 - 14:34

De spanning was groot de eerste helft, al was het maar omdat Ajax in eerste instantie best wat moeite had met de Fransen. Lyon leek een taaie ploeg en beter ook dan Schalke 04. Ajax kwam nog niet echt aan aanvallen toe, maar toen kreeg het een vrije trap.

Het toekennen van een vrije trap, op een mooie positie, was voor Ventos reden te gaan opnemen met zijn camera. Een uitstekende beslissing! Er werd op ‘rec’ gedrukt en daar beleven we waarschijnlijk nog een heleboel plezier aan!

Want wat is het een heerlijke puinhoop op de F-side zodra de bal in het netje ploft. Grote kans dat niemand een idee had wie er nou had gescoord, maar dat doet er natuurlijk ook niet toe. Ajax op voorsprong! En de avond werd alleen maar mooier en mooier.

Klik hier voor meer sfeervideo’s van Ventos!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >