Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pantelic wil Ajax steunen in Zweden, maar wacht op visum

Marko Pantelic! De Servische magiër heeft weer eens van zich doen spreken. De man die zichzelf niet wenste voor te stellen, hoopt uiteraard dat Ajax de Europa League wint. Pantelic hoopt ook bij de finale aanwezig te zijn, omdat hij Ajax wil steunen. Moet hij alleen wel eerst een visum krijgen.

23 mei 2017 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagese564288a931083f37fd18b520c8f53d5_normal
Pantelic is en blijft een held, ook nu Ajax al vele jaren verder is. © Pro Shots

De kaartjes voor het treffen tussen Ajax en Manchester United zijn al binnen, de juiste stempels in zijn paspoort ontbreken nog. Zaakwaarnemer Pantelic houdt zich deze dagen op in Istanbul en pakt wat wedstrijdjes mee, maar hij hoopt woensdag toch echt in de Friends Arena te zitten.

“Ik wil in het stadion zitten als supporter van Ajax. Ik wil samen met de club zijn tijdens deze historische wedstrijd,” aldus Pantelic tegenover Vice Sports. Ook de vluchten zijn geboekt, maar zoals het er nu voorstaat, komt hij Zweden niet binnen. “Omdat ik als Serviër een visum nodig heb.”

“De aanvraag duurt zeven dagen. Ik heb alles al georganiseerd om straks vanuit Turkije via Belgrado naar Stockholm te gaan, maar als er iets mis gaat met de vluchten of het visum, dan gaat het niet door. Ik duim dat het goed loopt.”

De man die slechts één seizoen in Amsterdam te bewonderen was, duimt ook voor Ajax. En Pantelic geeft zijn oude club een goede kans. “Absoluut. Wij zijn Ajax en hebben die beker al vaker gewonnen. Ik leef met heel mijn hart mee met dit team en hoop dat ze die beker straks omhoog tillen.”

Omdat je met Pantelic uiteraard nooit raakt uitgepraat, verwijzen we voor zijn overige teksten naar het volledige artikel op Vice Sports. Pantelic is overigens niet de enige oud-speler die hoopt dat Ajax wint, check de succeswens hieronder maar.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >