Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe seizoen begint voor Ajax alweer op 29 juni

De laatste wedstrijd van het seizoen is amper afgefloten of het vizier moet alweer gericht op 2017/2018. Wat gaat de tijd toch snel! De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen wordt er voor Ajax helaas eentje in de voorronde van de Champions League, vandaar dat het seizoen 29 juni al start.

27 mei 2017 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesc23d720f393a6327a5bc4f687c3bd0a8_normal
Ajax krijgt nog een derde kans om in 2017 CL te spelen. © Pro Shots

De heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League staat op het programma voor 25 of 26 juli. Om een beetje goed voorbereid aan de aftrap te staan, moet er wel worden getraind. De eerste sessie wordt 29 juni alweer gehouden.

De internationals zijn er dan nog niet bij en van Andre Onana en Amin Younes is het nog maar de vraag wanneer ze precies instromen. Beide Ajacieden doen met hun land, Kameroen en Duitsland uiteraard, mee aan de Confederations Cup.

Als Kameroen of Duitsland ver komt, kan dit wel eens gevolgen hebben voor de beschikbaarheid tijdens die eerste belangrijke duels in de CL-voorronde. Ook vanwege overige interlands blijft er voor sommige Ajacieden maar weinig vakantie over. Ruim twee weken, dat is het wel.

Ajax vertrekt 3 juli naar Oostenrijk voor het inmiddels traditionele trainingskamp daar. We hebben nog niet vernomen of de selectie weer neerstrijkt in De Lutte. Dit was vorige zomer niet het geval.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >