Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geen plaagstootjes in appgroepje van Blind en Klaassen

Er waren tijden dat Daley Blind en Davy Klaassen samen kampioen werden met Ajax. Inmiddels is alles anders. De twee staan woensdag tegenover elkaar, in de finale van de Europa League. Blind en Klaassen zitten nog in een appgroepje, maar er worden nog weinig plaagstootjes uitgedeeld.

21 mei 2017 - 12:36
UsershyraDesktopajax_dataimages1ecaf6f1b8eae157eec8445f18501f3f_normal
Klaassen en Blind vieren het winnen van weer de zoveelste klassieker. © Pro Shots

Vader Danny liet zich deze week ontvallen dat Daley er best tegenop zag om uitgerekend tegen Ajax aan te treden in de finale van de Europa League. Inmiddels is dat anders. Het besef is ingedaald en Ajax versus Manchester United is gewoon een prachtig affiche.

Er zijn dus banden tussen de spelers onderling. En als je samen mooie dingen hebt meegemaakt, is de kans groot dat je in een appgroepje belandt. Zo kun je een beetje contact houden. Soms leuk een wedstrijdje bij elkaar kijken, ergens met z'n allen een hapje eten, dat werk.

Over de finale gaat het tussen Blind en Klaassen verrassend weinig. “We hebben met wat jongens nog een appgroepje, Daley zit er ook in. We hebben wel even contact gehad. Voor hem is het ook mooi dat hij tegen Ajax speelt,” aldus de aanvoerder tegenover Ajax Life.

Klaassen vervolgt: “Of ik tegen Daley heb gezegd dat het jammer voor hem is dat hij tegen Ajax speelt? Nee. Eigenlijk zei iedereen dat het een heel mooie finale is. Dat zei ik ook. En zo is het ook. Top!”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >