Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz: 'Dan heb je een heel seizoen voor niks gevoetbald'

Peter Bosz weet niet hoe groot de kans is dat Ajax kampioen wordt.

13 mei 2017 - 15:18
UsershyraDesktopajax_dataimages78b970454f682506e808a0f00ce8f32f_normal
Wordt het schreeuwen van frustratie of van ontlading? © Pro Shots

Het is bekend: Peter Bosz denkt van wedstrijd tot wedstrijd. En laat de eerstvolgende wedstrijd nu net de wedstrijd zijn waarin het kampioenschap beslist wordt. “Hoe groot de kans is dat we kampioen worden? Weet ik niet.”

Na de wedstrijd tegen Lyon zei hij tegen RTL 7: “nu moeten we ons richten op Willem II, die wedstrijd moeten wij in ieder geval winnen en dan zien we wel wat er in Rotterdam gebeurt. We zullen onszelf voor de kop slaan als wij niet winnen, en Feyenoord wint ook niet. Dan heb je een heel seizoen voor niks gevoetbald, dus laten we daar maar niet aan denken.”

Eerder dit seizoen won Willem II nog van Ajax in competitieverband. Na vroeg achter te komen draaiden de Tilburgers de wedstrijd volledig om. Bosz geeft in gesprek met Ajax TV echter aan dat er geen sprake is van revanchegevoelens. “Zo zit ik als mens niet in elkaar.”

Of Ajax morgen op volledige oorlogssterkte kan aantreden is overigens nog maar de vraag. “Er zijn een aantal jongens die behoorlijke tikken hebben gekregen tegen Lyon, of ze morgen spelen hangt af van hoe de spelers ervoor staan. Nu weten we dat nog niet helemaal. We moeten even kijken hoe ze herstellen”. Onder de twijfelgevallen is Lasse Schöne, die eerder dit seizoen in de beker tegen Willem II defintief zijn basisplek veroverde. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >