Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax alsnog met een vol uitvak bij return in Lyon!

Het is nog steeds een klein beetje schandalig, maar we zijn wel blij. Het uitvak bij Olympique Lyon - Ajax is alsnog uitverkocht geraakt. Kort na middernacht was het zo ver en een enkeling mag Ajax heel dankbaar zijn dat de verkoop werd verlengd.

04 mei 2017 - 00:21
UsershyraDesktopajax_dataimagesb83eb3857ba424293d248f16e4abb306_normal
Gelukkig zijn ook de laatste kaarten voor de return in Frankrijk verkocht! © Pro Shots

Handen omhoog, wie van jullie heeft Ajax met zijn eigen ogen een Europese finale zien halen? We zien weinig handjes. Dit gegeven alleen al was reden om werkelijk alles te laten vallen en voor een vol uitvak te zorgen.

Het is fijn dat dit is gebeurd, zeker omdat iedereen met een clubcard op zijn eigen naam een kaartje kon kopen voor Lyon - Ajax. De laatste tussenstand die we hoorden voor de verlenging lag rond de 2000, terwijl er in het Parc Olympique Lyonnais ruimte is voor in totaal 2800 Ajacieden.

Ajax besloot de verkoop in de loop van donderdag met een dagje te verlengen en ruim een halfuur na middernacht was de boel alsnog uitverkocht. Pfieuw! Als er nog mensen zijn die vervoer naar Lyon zoeken, hebben we nog wel een paar tips.

Directe vluchten vanaf Schiphol zijn inmiddels vrij duur, maar overweeg eens te vliegen naar Genève of Zuid-Frankrijk en vanaf daar verder te reizen. Dan kun je al snel een boel geld besparen. Tijd blijft wel een dingetje...

Wij van de Supportersvereniging Ajax zijn inmiddels toe aan onze vierde volle bus. We kunnen niet beloven dat er nog een vijfde gaat rijden. Er is een kleine kans, maar ga er bij het plannen van je reis maar zeker niet vanuit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >