Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt finale Europa League in nieuw thuisshirt

Het nieuwe uitshirt was er al en nu is ook het nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Net op tijd voor de finale van de Europa League. Want die finale gaat in het nieuwe shirt worden gespeeld.

22 mei 2017 - 11:26
UsershyraDesktopajax_dataimages9ef556fdf0513e3ee9b3a585a608ae16_normal
Dit is 'm! © Ajax Life

Het thuisshirt valt vooral op door het simpele ontwerp. Toch zijn er een paar opvallende details: de hals, de mouwen en de vrijwel onzichtbare Adidasstrepen. Tel daar de drie Andreaskruizen op de rug bij op en je hebt een mooi shirt, vinden wij.

Het nieuwe shirt heeft een witte, ronde hals. Het uiteinde van de mouw is dan weer rood. Verder is de mouw helemaal wit, want net als dit seizoen zitten de strepen van de kledingsponsor in de zij. Maar dit keer zijn ze grijs waardoor ze zo goed als onzichtbaar zijn.

Ajax trekt het nieuwe shirt woensdag dus voor het eerst aan. De finale van de Europa League is dan ook een prima wedstrijd om je nieuwe shirt voor het eerst aan de wereld te tonen.

Het shirt is nu al te bestellen via Ajaxshop.nl en vanaf dinsdag te koop in de Fanshop bij de Johan Cruijff Arena. Leden van Supportersvereniging Ajax krijgen daar tien procent korting.

Klik hier voor meer foto's van het nieuwe shirt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >