Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Neres brengt de samba terug, ook op de tribunes

Er zijn mensen met veel kritiek op David Neres, er zijn ook mensen die becijferen dat zijn start bij Ajax net zo goed is als die van Luis Suarez. En die kennen we. Of Neres in de toekomst zo'n grote speler wordt als Suarez, blijft afwachten. Feit is dat hij op diverse fronten voor veel plezier zorgt.

17 april 2017 - 21:22

Neres speelde niet eens zo heel goed tegen sc Heerenveen, geven we direct toe, maar hij was toch maar mooi bij twee doelpunten betrokken. Helaas kreeg hij een assist niet op zijn naam omdat een tegenstander de bal als laatste raakte, maar scoren deed hij toch echt zelf.

De aanval richting de 5-1 kende elf balcontacten, van achteruit tot voorin. Neres omspeelde de keeper en kon een dansje doen. Het is sowieso moeilijk stilzitten als de Braziliaan aan de bal is. Tegenstanders moeten opletten, supporters ook. Wie weet kunnen we juichen!

Een 5-1 in de Arena is wel eens met minder enthousiasme begroet als bij Neres gebeurde. Kijk en oordeel zelf, voegen we hier graag aan toe. Ventos heeft het bewijs. En op Youtube staan nog meer sfeervideo's van weer een leuke middag in de Arena.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >