Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Van de Beek uit zijn dak bij Fifa-toernooi Ajax Jonge Schare

We hadden al foto’s en nu hebben we ook bewegend beeld van het Fifa-toernooi van Ajax Jonge Schare. Tijdens het toernooi gingen we samen met Dani Hagebeuk en Koen Weijland op zoek naar de vier beste Fifa-spelers.

18 april 2017 - 13:22

Zij mochten het in de halve finales opnemen tegen Donny van de Beek, Vaclav Cerny, Justin Kluivert of Abdelhak Nouri. Dat deden ze dan weer samen met een van die vier spelers.

De finale werd een strijd tussen Team Cerny met Donny Visser en Team Van de Beek met Joshua Eduarda. Na een spannende finale trok Team Cerny pas in de blessuretijd aan het langste eind.

Van de Beek moest dus genoegen nemen met de tweede plaats, maar het mooiste moment van de dag kwam wel op zijn naam. Hij ging na het winnende doelpunt in zijn halve finale volledig uit zijn dak. Alsof het om het winnende doelpunt in de halve finales van de Europa League ging. Kijk zelf maar.

De video is gemaakt door Freshmen Media.

Wil je na het bekijken van de video ook nog de foto's zien? Het fotoverslag vind je hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >