Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Toffe beelden van een nervous breakdown in het uitvak

Het had de return moeten worden die we nu al zijn vergeten. Maar het liep allemaal iets anders, in Gelsenkirchen. Wat daar allemaal gebeurde, vergeten we nooit meer! We gaan het hier nog jaren over hebben, we kijken de filmpjes nog tientallen keren terug. Fimpjes als deze.

21 april 2017 - 15:37

Als Ajax een belangrijke wedstrijd speelt, of dat nu in eigen land is of over de grens, is de kans groot dat @_pi_alfa tussen het publiek rondloopt. Hij is dan gewapend met camera en dat levert prachtige beelden op.

Alles wat er in de laatste tien minuten van de verlenging bij Schalke 04 - Ajax gebeurde, was prachtig. We hadden het voor geen goud willen missen. Iedereen heeft natuurlijk een schitterende avond beleefd, maar als je ook nog eens van de partij was…

Pfoe, deze komt hoog binnen op het lijstje! Het hoe en waarom begrijp je pas echt goed als je de video hebt bekeken. Het kost je negen minuten, maar dat is het waard. Dubbel en dwars. Begrijp ons goed, je krijgt hier heus geen spijt van.

Kijk dan hoe blij al die Ajacieden zijn na de doelpunten, prachtig toch?!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >