Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - sc Heerenveen!

De spanning is terug! En hopelijk wordt het nog veel spannender. Jullie hebben nu vast wel in de gaten dat we niet eens doelen op de Europa League, maar de eredivisie. We maken ons op voor de ontknoping! En voor een prijsvraag rond Ajax - sc Heerenveen.

10 april 2017 - 16:06
UsershyraDesktopajax_dataimages863a8cc8b3cb566654c7ad1248527890_normal
We kunnen alvast verklappen dat Blind het foute antwoord is. © Archief Ajax

De Ajacieden nemen het zondag in eigen huis op tegen de gasten uit Friesland. Ajax - Heerenveen is een affiche dat meestal veel doelpunten oplevert, maar het lijkt nu toch vooral zaak dat de ploeg van Peter Bosz aan de goede kant van de score blijft.

Wie weet wat er dan allemaal mogelijk is. We zijn rond de aftrap, zondag om 16.45 uur, al op de hoogte van wat Feyenoord heeft gedaan. Maar ook voor die tijd is het vast zaak om in te spelen op de actualiteit, aangezien de Amsterdam Arena voor de resterende potjes is uitverkocht.

Wil jij alsnog naar Ajax - Heerenveen? Doe dan mee aan onze prijsvraag, want we hebben zeven setjes kaarten te verloten! Je doet mee door antwoord te geven op de onderstaande vraag. Dat kan tot woensdag om 13.00 uur. Vervolgens krijgen de winnaars bericht.

Prijsvraag: Ajax won, in jacht op de landstitel van 1998, thuis met 7-2 van Heerenveen. Wie maakte er een hattrick?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >