Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lees Ajax Life 17 en win het shirt van Der Heiko!

In iedere editie van Ajax Life geven we aan de oplettende lezer een shirt weg. Een kwestie dus van geconcentreerd lezen en dan drie vragen beantwoorden. Dit keer hebben we het shirt van routinier Heiko Westermann.

07 april 2017 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesc0745235b7fa97efd2285fbb7e6d21be_normal
De man, het shirt. En dat laatste kun jij dus winnen. © Ajax Life

Het fraaie wit-rood-witte shirt van Heiko Westermann, dat is er eentje waar weinig slijtage op zit. Als Ajax 1-speler maakte hij 142 officiële minuten, maar het belang van deze routinier voor het jonge team mag je niet onderschatten.

Ook voor Peter Bosz dus is Westermann een goeie om erbij te hebben, zeker in het komende Europese tweeluik tegen Schalke 04. Hij speelde drie jaar in Gelsenkirchen en de voormalig Duits international kent het voetbal van de oosterburen als geen ander.

De antwoorden op onderstaande vragen zijn zoals gezegd te vinden in Ajax Life 17. Je maakt kans op Heiko's gesigneerde shirt (maat XL) door onderstaand formulier voor uiterlijk vrijdag 14 april juist in te vullen. 

Vraag 1: Tegen welke club moest Wim Suurbier nog meedoen bij Ajax, voordat hij mocht vertrekken naar Schalke 04 in 1977?
Vraag 2: Met welke twee huidige spelers van Schalke 04 trainde Heiko Westermann dagelijks samen tijdens zijn periode in Gelsenkirchen?
Vraag 3: Hoeveel pagina’s telt het programmaboekje Schalker Kreisel?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >