Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar wil nog niks kwijt over mogelijke terugkeer

Komt Klaas-Jan Huntelaar na dit seizoen terug naar Ajax? Het was de onvermijdelijke vraag tijdens het persgesprek van Schalke een dag voor de confrontatie met Ajax. Maar zo voorspelbaar als de vraag was, was ook het antwoord. Hij wil er nog weinig over zeggen.

12 april 2017 - 18:11
UsershyraDesktopajax_dataimagescf6be432a09978bce7d801118714b902_normal
Zien we Huntelaar volgend seizoen in Ajaxshirt? © Pro Shots

Door Niels Pach

“Over de toekomst kan ik sowieso niks zeggen,” verklapt Huntelaar nog precies niets. De spits kijkt nog niet zo ver in de toekomst. “Ben alleen bezig met het seizoen afmaken, daarna zien we wel weer.”

Goed, over volgend seizoen worden we dus weinig wijzer. Maar kunnen we op z’n minst donderdagavond met eigen ogen zien hoe goed Huntelaar nog is? Want zo veel speelt Huntelaar de laatste tijd niet. “Of ik speel, hangt af van de trainer. Dus dat moet je aan de trainer vragen,” countert hij ook deze vraag.

Maar de trainer in kwestie, Markus Weinzierl, wil ook weinig kwijt over of hij Huntelaar opstelt. Als hij dat doet, zal de trainer dat niet doen vanuit de gedachte dat het mooi is dat Huntelaar tegen zijn oude club speelt. “Of hij speelt heeft niets met romantiek te maken.”

Er valt in ieder geval weinig op te maken uit het feit dat Huntelaar mocht aanschuiven bij de persconferentie. De keuze viel waarschijnlijk op hem omdat hij Nederlands spreekt. “Ik denk het wel,” sluit Huntelaar af met een glimlach.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >