Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Er komen weer kaartjes vrij voor Ajax - Lyon!

Heb jij nog geen kaartjes voor de heenwedstrijd in de halve finales van de Europa League? Let dan goed op! Er komen weer kaartjes vrij voor Ajax - Olympique Lyon! Wie weet lukt het je in tweede instantie alsnog om dit historische duel bij te wonen. De verkoop wordt zaterdag om 10.00 uur hervat.

28 april 2017 - 17:36
UsershyraDesktopajax_dataimages7d36fc379caf82d60b686287689b07b4_normal
Wie weet heb je in tweede instantie meer geluk, succes gewenst! © De Brouwer

De kaartjes voor Ajax - Lyon vlogen uiteraard als warme broodjes over de digitale toonbank. Zo kon het gebeuren dat de wedstrijd dinsdagochtend al voorlopig uitverkocht raakte. We merkten toen gelijk op dat het ging om 'voorlopig uitverkocht' en inderdaad, er komen weer kaartjes beschikbaar.

Het gaat om stoelen die waren gereserveerd voor de Uefa, maar door de Europese voetbalbond niet worden bezet. Vandaar dat Ajacieden nu een tweede kans krijgen om deze te bemachtigen. Het gaat om kaarten op diverse vakken en de prijs is vanaf 43 euro.

Omdat de Johan Cruijff Arena uitverkocht raakte toen leden van de Supportersvereniging Ajax nog voorrang hadden, is dit ook het moment waarop de verkoop weer wordt opgepakt. SVA-leden zijn zaterdag om 10.00 uur gelijk aan de beurt om alsnog een kaartje te kopen. Net als eerder geldt: een kaartje per barcode.

Grote kans trouwens dat het weer een loterij wordt, dus zorg dat je in de startblokken staat! En zorg er uiteraard voor dat je woensdag 3 mei om 18.45 uur nog een gaatje in je agenda hebt. Ajax - Lyon wordt namelijk al vroeg op de woensdagavond gespeeld.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >