Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax-bussen gaan ook weer rijden bij Excelsior-uit

Grote kans dat jullie nu wel in de gaten hebben hoe handig onze SV Ajax-bussen zijn. Grote kans dat je er daarom vrolijk van wordt om te vernemen dat de SV Ajax-bussen ook gaan rijden naar Excelsior-uit. Als je een kaartje hebt, moet je even opletten.

04 maart 2017 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages01ddf871150a60c1ede76df1c9eea9ea_normal
Dit is een aangezicht dat we de 19e graag opnieuw zien. © Pro Shots

Het uitduel met Excelsior is waar we ons zondag 19 maart om 14.30 uur erg druk om gaan maken, maar nu is het tijd om voorbereidingen te treffen. Dit kan zijn het kopen van je kaartje: gewone uitkaarthouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt.

Als je de loterij hebt gewonnen, is het goed om te weten dat je gebruik kunt maken van onze busreis. Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je hier niet extra voor te betalen.

Wel goed om te weten: ook als je alternatief opstapt, zie je de Amsterdam Arena dichtbij. In ieder geval op de heenweg. Maar op de terugweg kan alternatief opstappen je wellicht een heleboel tijd schelen. Hoe voller de bussen, hoe groter deze kans!

Het goede nieuws is dat er nog vrije stoelen zijn in de bussen, die worden ingezet door de Supportersvereniging Ajax. Er vertrekken SV Ajax-bussen vanuit Almere (4), Den Bosch (8) en Leiden (32). De getallen tussen hakjes geven weer hoeveel vrije stoelen er nog zijn.

Schrijf je wel pas in als je in het bezit bent van een kaartje voor Excelsior-uit. Anders moeten we allerlei aanmeldingen gaan annuleren en dat schiet niet op.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >