Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Twente!

Ja, Ajax speelt deze week een Europese wedstrijd. Maar laten we niet vergeten dat we ook nog middenin een titelrace zitten. De volgende ontwikkelingen vinden zondag plaats, als FC Twente op bezoek komt in de Amsterdam Arena. Wij verloten kaartjes!

07 maart 2017 - 15:18
UsershyraDesktopajax_dataimages45103b3c6f200d5cf1a16c6da9876f59_normal
Het kan nog altijd twee kanten op in de titelstrijd. © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen Twente (1-0) kan Ajax wel eens duur komen te staan. Momenteel is dat het verschil tussen alles in eigen hand, of afhankelijk zijn van puntenverlies van Feyenoord. Hetzelfde zou kunnen gelden voor FC Groningen-uit (1-1), maar goed.

We moeten door en dit is nou eenmaal het bruggetje met de tukkers. Hopelijk staan de Ajacieden zondag in de Arena wel aan de goede kant van de score. Ieder puntenverlies kan het einde van de titelambities betekenen. Daar is het sowieso te vroeg voor.

Ajax moet leveren, zondag vanaf 16.45 uur. Wil jij kijken waar de ploeg van Peter Bosz toe in staat is of zelfs een duwtje in de juiste richting geven? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We verloten acht setjes van twee kaarten onder de goede inzenders.

Met inzenden bedoelen we antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot donderdag 13.00 uur, daarna nemen we contact op met alle winnaars.

Prijsvraag: Welke kalende rechtsbuiten werd door Ajax overgenomen van FC Twente?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >