Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - AZ!

Het is een beetje moeilijk inschatten hoe Ajax ervoor staat na het weekeinde. De klassieker moet worden gewonnen om een kansje te houden op het kampioenschap. Daarna staat AZ-thuis al op het programma. We moeten qua prijsvraag dus even vooruitdenken!

29 maart 2017 - 11:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesb708eddb51c04c63392c3b78af579e09_normal
Klaassen en Younes moeten het dit keer opnieuw doen. © Pro Shots

Wij snappen ook wel dat de klassieker zijn schaduw vooruit werpt en dat nog werkelijk niemand bezig is met de thuiswedstrijd tegen AZ, maar dit is wel je kans om kaartjes te winnen. Ook de Noord-Hollandse streekderby is trouwens al uitverkocht.

Hopelijk hoeven we ons verder niet te focussen op het gevalletje streekderby, liever zien we als inzet druk op te ketel houden bij Feyenoord. Hoe dan ook, zin om woensdag in de Amsterdam Arena naar Ajax - AZ te komen kijken? Doe mee!

De aftrap is woensdag 5 april om 20.45 uur. Inderdaad, de aftrap is op een later moment gezet. We verloten negen setjes van twee kaarten onder de goede inzenders. Stuur je antwoord in voor maandag om 12.00 uur. Snel daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax kocht in de loop der jaren heel wat spelers weg bij AZ. Wie was de duurste?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >