Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra voorpret bij Ajax - FC Kopenhagen met een entrada

We krijgen regelmatig de vraag: komt er een entrada? We hebben nu het antwoord: donderdag voor aanvang van Ajax - FC Kopenhagen! Als je erbij wilt zijn, moet je wel zorgen dat je bijtijds bij de Amsterdam Arena bent. De entrada begint om 19.00 uur.

14 maart 2017 - 10:52
UsershyraDesktopajax_dataimages27fd9f5ace5191935aa7a37c3b92227c_normal
Dit is wat je donderdag kunt verwachten rondom de Arena! © De Brouwer

Ajaxsupporters lopen bijzonder warm voor de return tegen Kopenhagen, die binnen de kortste keren uitverkocht was. Er is ook nog steeds perspectief om de kwartfinales van de Europa League te bereiken, al moet er wel een achterstand (1-2) ongedaan worden gemaakt.

Dit moet gaan gebeuren in een kolkende Arena en om het sfeertje een beetje op te wekken, wordt zo’n twee uur voor de aftrap een entrada georganiseerd. Er wordt verzameld bij de hoofdingang.

Trommelen, beetje vuurwerk, een moppie zingen. Dat zijn de hoofdingrediënten van de entrada, die zich vanaf de hoofdingang richting Zuid zal verplaatsen. Laten we hopen dat de entrada de opmaat vormt voor een mooi avondje.

De laatste keren vormde de entrada het hoogtepunt van de avond en dat kunnen we nu niet hebben. Tot donderdag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >