Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verkoop gaat rap, maak haast met kaartje Ajax - Kopenhagen!

We kunnen gerust stellen dat de verkoop voor Ajax - FC Kopenhagen als een trein gaat. De teller is de grens van 25.000 al gepasseerd. Anders gezegd: de Amsterdam Arena is al voor de helft gevuld. En met die andere helft komt het ook wel goed, daarom raden we je aan om haast te maken.

27 februari 2017 - 16:30
UsershyraDesktopajax_dataimages13aa829eddb7c82f419eface5f8f81d9_normal
Je kunt nu nog kiezen welk uitzicht je op de F-side wilt hebben! © De Brouwer

De verkoop ging zaterdag van start voor seizoenkaarthouders en maandag waren leden van SV Ajax aan de beurt om kaartjes te kopen. Dat wordt volop gedaan. Als je nu nog twijfelt, is dit bericht bedoeld om je aan te sporen. Voor je het weet, grijp je mis en dat zou zonde zijn!

Zowel houders van een seizoenkaart als Ajax Life Club Card kunnen vier kaarten per barcode kopen. Je hoeft dus zeker niet alleen richting de Arena op donderdag 16 maart. Sterker, het zou zonde zijn als je in je eentje thuis moet blijven omdat alle kaartjes zijn vergeven.

Je kunt maandagavond nog rustig aan doen met kaartjes kopen, al moet je wel even goed opletten of je gewenste vak nog beschikbaar is. Zo snel gaat het, dus nogmaals: twijfel niet te lang want dat ga je bezuren. Klik hier om direct richting de online verkoop te gaan en kaartjes aan te schaffen.

Als je een gewone clubcard hebt, kun je dinsdag om 10.00 uur maar beter klaar zitten om kaartjes te kopen. Ook als clubcardhouder kun je direct vier kaartjes bestellen. Vraag alvast of je vrienden zin hebben om mee te gaan, want als je morgen pas actie onderneemt... Onze boodschap is wel duidelijk toch? Gewoon even voort maken.

Om de prijs van een kaartje hoef je het ook al niet te laten. Meer dan de helft van de stoeltjes in de Arena is beschikbaar voor zo'n drie tientjes. Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinfo!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >