Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden ook helemaal naar Groningen!

Ga je mee naar het Hoge Noorden? Al je twijfelt, kunnen wij je misschien een zetje in de juiste richting geven. Als je zin hebt om FC Groningen - Ajax te bezoeken en optimaal wilt reizen, kun je gebruik maken van een van die handige SV Ajax-bussen!

18 februari 2017 - 08:50
UsershyraDesktopajax_dataimages520988f5c241f81f1cbb2cacf7df8f61_normal
Valt er opnieuw iets te juichen in Groningen? We gaan het zien. © De Brouwer

Het uitduel met Groningen staat op zondag 5 maart in onze agenda geschreven. Een meevallertje ten opzichte van vorig seizoen is dat we dit keer om 14.30 uur aftrappen. Het uitvak biedt in totaal ruimte aan 1100 supporters.

Het grootste deel van die 1100 fans stapt in bij de Amsterdam Arena, een deel mag met de auto richting Euroborg en voor de rest bieden we plekken aan in de o zo handige bussen, die worden ingezet door de Supportersvereniging Ajax.

Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (28) en vanuit Almere (8), Den Bosch (8) en Leiden (33). De getallen tussen hakjes geven weer hoeveel vrije stoelen er nog zijn.

Of er nu veel of weinig vrije stoelen beschikbaar zijn, schrijf je na het kopen van je kaartje zo snel mogelijk in. Anders grijp je mis en dat is zonde. Ook als je kiest voor alternatief busvervoer, die je een kaartje ‘buscombi’ te kopen.

Voor wat betreft de kaartverkoop: ‘gewone’ uitkaarthouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen voor Groningen - Ajax. De vraag naar het potje voetbal in Groningen valt moeilijk in te schatten, dus we zijn benieuwd!

Klik hier voor uitgebreide informatie op het vlak van kaartverkoop!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >