Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Boeken maar! Uitfans Ajax mogen mee naar Kopenhagen

De Uefa heeft gesproken naar aanleiding van de ongeregeldheden rond Standard Luik - Ajax. Het goede nieuws is dat Ajax gewoon supporters mag meenemen naar Kopenhagen. Kortom, boeken maar!

24 februari 2017 - 16:48
UsershyraDesktopajax_dataimages9955c138b71f8e9d2ebf2f56798d3f4b_normal
Gelukkig kunnen we in Kopenhagen weer zulke plaatjes schieten. © De Brouwer

Waar Ajax eerst nog adviseerde even te wachten met boeken, kunnen nu alle remmen los. Parken, het stadion van Kopenhagen, biedt plaats aan zo’n 38.000 supporters. Dit betekent dat er ook genoeg plek is voor Ajacieden. We zijn even het archief ingedoken en zagen dat Ajax in 2006 1800 kaarten kreeg. Grote kans dat het aantal nu ongeveer gelijk is.

Als je naar Kopenhagen-uit wilt, is het een kwestie van snel beslissen. Het duel in de achtste finales wordt al over twee weken gespeeld, donderdag 9 maart om precies te zijn. Dan moet Ajax een goede uitgangspositie zien te bemachtigen voor de return een week later.

Ondanks het feit dat het kort dag is, kan het toch nog lonen om heel even te wachten met het boeken van je reis. Wij zijn bezig met het organiseren van een busreis naar Kopenhagen. En dat kan een financieel interessant alternatief zijn.

Hoe je die kant ook op gaat, op naar een vol uitvak! Meer informatie over de kaartverkoop volgt begin volgende week.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >