Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax hanteert mooie kaartprijs voor return met Kopenhagen

Europese avondjes zijn de beste! Hoe verder Ajax komt, des te spannender het wordt. Dit keer is een plek in de kwartfinales van de Europa League de inzet. Een kaartje voor de return tussen Ajax en FC Kopenhagen kost zo’n twee tientjes.

24 februari 2017 - 14:22
UsershyraDesktopajax_dataimages28253b3c6a369e08102e6d3f6a27b718_normal
Als je zin hebt in een lichtshow, kom dan bijtijds richting Arena. © De Brouwer

De Europese wedstrijden volgen elkaar in de knockout-fase in rap tempo op en dus moet je snel zijn met voorbereidingen treffen, als je bij de thuiswedstrijd aanwezig wilt zijn. Pak even je agenda erbij.

Heb je donderdag 16 maart om 21.05 uur nog niets te doen? Dan mag je dit moment nu blokken in je agenda en vrienden zoeken om mee naar de Amsterdam Arena te gaan. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten.

Als je een seizoenkaart hebt, zijn er kaartjes beschikbaar vanaf 22,50 euro. Dit is wel inclusief tien procent korting. Heb je geen seizoenkaart, dan ben je iets duurder uit. Reken voor het merendeel van het stadion op ongeveer drie tientjes. In de duurste vakken loopt de kaartprijs op tot 42,50 euro.

De kaartverkoop gaat zaterdag van start en als seizoenkaarthouder heb je het hele weekeinde om je korting te verzilveren. Je kunt twee kaartjes per persoon kopen, behalve op Zuid. Daar gaat het om een kaart per clubcard.

Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn maandag om 10.00 uur aan de beurt. Als lid van SV Ajax kun je op dat moment direct vier kaartjes per persoon kopen. Dat lijkt ons een prima deal! SV Ajaxleden hebben een dag de tijd, daarna komen er ook kaartjes beschikbaar voor ‘gewone’ clubcardhouders.

Als de Arena dan nog niet is uitverkocht, geldt met ingang van 1 maart vrije verkoop. Klik hier voor uitgebreide kaartverkoopinfo.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >