Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Zo ziet de F-side Kluiverts poeier in de kruising eindigen

De Ajacieden hadden een flinke aanloop nodig voordat het begon te draaien tegen Willem II. Maar toen het eenmaal begon te draaien, liep het ook gelijk lekker. Justin Kluivert gaf het startschot met een prachtig doelpunt. Als je zo'n goal voor je neus ziet vallen, doe je maar een ding: juichen!

25 december 2017 - 11:26

Dankzij Ventos kunnen we nagaan hoe het doelpunt van Kluivert op de tribunes werd beleefd. Het is altijd mooi als een schot van afstand binnenvalt. Eerst hoop je alleen maar dat de bal richting het doel gaat, dan zie je dat het kansrijk is en als de bal dan binnen slaat, kun je juichen!

Het gebeurt niet vaak dat er tegen Willem II ook enige opluchting klinkt tussen het juichen door, maar dat was nu toch echt het geval. Kluiverts poeier van afstand leverde de gelijkmaker op, maar daarna liepen de Ajacieden gelukkig uit naar 3-1 en zo kunnen we een fijne Kerst vieren!

Als je benieuwd bent naar meer video's van Ventos, klik dan hier. Maar graag vragen we ook jullie aandacht voor een andere video van de treffer van Kluivert, ook gemaakt vanaf de tribunes. Klik hier maar eens. Je krijgt er heus geen spijt van, beloofd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >