Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Neres laat de Ajacieden op Noord juichen!

Het is leuk om uit alle hoeken en gaten doelpunten terug te kijken als Ajax heeft gewonnen. Maar het is ook zeer plezierig om te kijken hoe het er aan toe ging op de tribunes. En dat kan. Zo zien we de Ajacieden op Noord eens juichen!

11 december 2017 - 13:27

Het is dit seizoen geen vaste prik meer dat Ajax in de tweede helft naar Zuid voetbalt. Dat pakte bij diverse thuisduels al verkeerd uit, maar tegen PSV bleek het allemaal niet uit te maken.

Of Ajax nu naar Noord of Zuid voetbalde, het drong PSV met de kont terug tot in de eigen zestien. Het enige verschil is dat er in de eerste 45 minuten niet werd gescoord. Dit werd in het tweede bedrijf dubbel en dwars goedgemaakt.

Het was binnen een kwartier tijd drie keer raak! Daarmee werd de titelrace nieuw leven ingeblazen en wel precies op tijd als je het ons vraagt. Hopelijk blijft dit vlammetje ook langer dan een weekje branden, maar dat is iets voor over een paar dagen.

Deze maandag mogen we nog een klein beetje nagenieten van de overwinning op de koploper. En dat is precies wat we bij deze doen, dankzij het rollertje van David Neres!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >