Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Check drie Ajaxdoelpunten uit alle hoeken en gaten!

Als we jullie na een topper kunnen aanraden om de doelpunten uit alle hoeken en gaten te bekijken, dan hebben we een fijne wedstrijd achter de rug! En fijn was het tijdens Ajax - PSV, want onze handen mochten maar liefst drie keer in de lucht.

11 december 2017 - 12:48
UsershyraDesktopajax_dataimages0982aaf8aace0f577a78cc290e96dce8_normal
Donny en Neres zorgen voor vrolijke gezichten in de JC Arena! © De Brouwer

Hoewel scoren tegen PSV niet direct aanleiding voor succes is, zelfs niet in de eigen Johan Cruijff Arena, kunnen de Eindhovenaren natuurlijk niet op tegen drie doelpunten. En dus beschouwen we de treffers nog maar eens na.

Speciaal voor de Ajacieden die de beelden van de goals graag terug willen zien, hebben we op het digitale thuis van Fox Sports iets leuks opgespoord. Je kunt zelf voor regisseur spelen en kiezen door welke cameralens je het trio treffers nog eens bekijkt!

Zo zien we dat het amper iets scheelde of de bal die David Neres inbracht, eindigde niet in het doel maar tegen het been van een PSV’er. Ook kun je prima bekijken hoe Lasse Schöne erin slaagt om Jeroen Zoet kansloos te laten en hoe Donny van de Beek de 3-0 maakt.

Extra fijn is dat je negen van de tien keer niet naar het commentaar hoeft te luisteren, maar gewoon het pure stadiongeluid hoort. Dat is wat we het liefste doen, die stem op de achtergrond hebben we ook gewoon helemaal niet nodig...

En nu maar hopen dat we komende week nog meer doelpunten willen terugzien uit alle hoeken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >