Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag tekent contract bij Ajax tot zomer 2020

Het hing natuurlijk al een tijdje in de lucht, maar donderdag bevestigde Ajax het bericht officieel: Erik ten Hag (47) tekent voor 2,5 jaar bij Ajax. De trainer en de club zijn op hoofdlijnen akkoord.

28 december 2017 - 13:52
UsershyraDesktopajax_dataimages236549f4c0dd2e47b08b96c5a08d6a85_normal
De sponsorwand van Ajax staat Ten Hag alvast prima © Pro Shots

FC Utrecht wilde zijn trainer niet zomaar laten gaan, dus er moest nog even flink onderhandeld worden, maar al snel werd duidelijk dat de zaak heus rond zou komen. De coach is goed met Marc Overmars en de contacten liepen al een poosje. Ajax hoopt met Ten Hag aan het roer de kampioensschaal binnen te hengelen. Het contract van Ten Hag gaat in per 1 januari 2018.

De aanstelling van de nieuwe oefenmeester komt een kleine week na het op non-actief stellen van Marcel Keizer, Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp. Over de eventuele rol van Alfred Schreuder als assistent-trainer van Ten Hag wordt in de berichtgeving van Ajax niet gesproken. Mogelijk dat de onderhandelingen met diens club 1899 Hoffenheim wat langer duren dan aanvankelijk werd gehoopt.

Maandag 8 januari vertrekt de Ajaxselectie naar Portugal om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Voor Ten Hag een goed moment om de spelersgroep in relatieve rust te leren kennen en deze duidelijk te maken op welke manier de inhaalrace op PSV gestalte moet krijgen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >