Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Willem II!

Het was een mooi jaar, het was een vervelend jaar, we kenden hoogtepunten, maar ook dieptepunten en misschien zijn we nog wel aan het opkrabbelen. Om van 2018 een echt mooi jaar te maken, moet Ajax eerst 2017 afsluiten. Jij kunt kaartjes winnen voor Ajax - Willem II!

19 december 2017 - 11:13
UsershyraDesktopajax_dataimages615112d69135eedb171da851dfe4fc50_normal
Frenkie genoot een deel van zijn opleiding bij Willem II. © Pro Shots

Er kan in een week tijd veel gebeuren, zo hebben we gemerkt. Drie overwinningen later is Ajax weer een factor van belang in de titelrace, al blijft er sprake van een gat richting koploper PSV. Het is daarom zaak om het kalenderjaar af te sluiten met een driepunter.

Ajax neemt het in eigen huis op tegen Willem II en de nederlaag van vorig jaar, vroeg in het seizoen, kwam de Ajacieden duur te staan. Dit mag dus niet nogmaals gebeuren. Met de steun van een volle Johan Cruijff Arena moet het lukken om kort voor Kerst deze klus te klaren.

De aftrap is zondag de 24ste om 14.30 uur en wij verloten negen setjes kaarten. Als je wilt, kun je jezelf dus kwalificeren om bij het laatste thuisduel van het jaar aanwezig te zijn. Het enige wat je moet doen, is antwoord geven op de onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag: Voor welke transfersom maakte Frenkie de Jong de overstap van Willem II naar Ajax?

Je kunt tot en met donderdag 13.00 uur meedoen aan de prijsvraag. Kort daarna nemen we contact op met de gelukkige winnaars. De kaartjes verloten we onder leden van de Supportersvereniging Ajax. Ben je nog geen lid? Sluit je dan snel aan!

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >