Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: Hoe Twente te verslaan, ben jij wijzer dan Keizer?

Het is zelden vertoond dat we zo kritisch over Ajax zijn terwijl er ruim wordt gewonnen. De 8-0 tegen NAC werd gevolgd door 5-1 tegen Roda JC, maar wie waren er blij? Nou, de Ajacieden dus. Daarom de vraag: hoe pak je het vanavond aan, ben jij wijzer dan Keizer?

02 december 2017 - 11:05
UsershyraDesktopajax_dataimagesf14ba5fc9261fd6703d8183f85e5f7e4_normal
Grote kans dat Keizer zijn keuzes baseert op de vijf man achterin bij Twente. © Pro Shots

Ajax treedt zaterdag aan tegen FC Twente en dat is de laatste jaren een moeilijke uitwedstrijd gebleken. Drie keer keerde de spelersbus met slechts een punt terug in Amsterdam, vorig jaar werd er zelfs met 1-0 verloren.

Dat is nu geen optie. Gewoon niet. Wat er wel een optie is? Wie weet een basisplaats voor Frenkie de Jong. Dat ligt er maar net aan wat Marcel Keizer op basis van diverse analyses een goed idee vindt.

Grote kans dat Frenkie terugkomt in jouw favoriete opstelling, maar hoe zet je de andere tien neer? Daar zijn wij nou eens benieuwd naar! Achterin is de spoeling wat dunnetjes, maar er zijn genoeg middenvelders en aanvallers beschikbaar.

Je kunt jouw favoriete opstelling op een handige manier samenstellen in onze app. Dit kun je doen door onze app te downloaden, vervolgens op 'de tribune' te klikken en daarna simpel de poppetjes op de juiste plek te zetten.

Als je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk. Als je je opstelling ook nog eens verstuurt via social media kun je mooi checken of meerdere Ajacieden hetzelfde spoor volgen als jij!

* Bedenk dat Viergever nog wel beschikbaar leek toen de opstelling hieronder werd gemaakt

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >