Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

AKC: Mascottes voor bekerduel FC Twente - Ajax gezocht!

Mag jij van je ouders op woensdagavond 20 december tot heeeeel laat opblijven? Lees dan even door! Dan loop jij misschien tijdens het bekerduel FC Twente - Ajax aan de hand van een Ajax speler het veld op!

05 december 2017 - 12:55
UsershyraDesktopajax_dataimages5bb250283ca2055de75942e5ebfd3752_normal
Ja, het wordt een latertje voor mascottes, maar dat mag best voor een keertje! © De Brouwer

We waarschuwen vooraf even: het wordt een latertje op deze doordeweekse woensdag. Ajax speelt dan in de achtste finales van de KNVB beker in de mooie Grolsch Veste tegen FC Twente.

Het uitduel tegen De Tukkers begint pas om 20.45 uur, dus je bent dan serieus laat weer thuis. Als je ouders het niet erg vinden dat je de donderdag erna een beetje moe op school komt, dan raden we je zeker aan mee te doen.

We hebben plek voor elf leden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 10 december meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Alle prijsvraagvoorwaarden vind je hier.

Prijsvraag: In de vorige ronde won Ajax met 1-4 van ASV De Dijk. In welke plaats werd deze wedstrijd gespeeld?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >