Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lees Ajax Life 9 en win een echte Barry Pirovano!

Je bent van ons gewend dat we een gesigneerd shirt weggeven, maar we geven met het uitkomen van Ajax Life 9, met een groot verhaal over Ajax-art, iets speciaals weg: een kunstwerk van Barry Pirovano.

01 december 2017 - 08:23
UsershyraDesktopajax_dataimages141db5009eac31f2f2ba8910780bbe59_normal
Hangt deze Barry Pirovano binnenkort bij jou thuis? © Ajax Life

‘Piro’ ging voor onze krant aan de slag, en toverde de actie van Ajacied Rob Witschge in de wedstrijd tegen PSV uit het seizoen 1988/1989 om tot een waar kunstwerk (zie foto). Witschge scoorde in het regenachtige Olympisch Stadion twee keer, en liet bij een van zijn treffers keeper Hans van Breukelen en verdediger Eric Gerets achter zich.

Wil jij kans maken op het kunstwerk van Piro, over wie je meer kunt lezen op pagina 10? Geef dan het juiste antwoord op de volgende drie vragen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in de Ajax Life die vandaag op de mat valt bij leden van de Supportersvereniging Ajax.

Vraag 1: Wat roert Kamp Seedorf door het behangplaksel zodat hun kunst strak op de muur komt te zitten?
Vraag 2: Spelers van Ajax O19 die straf krijgen, moeten op donderdag aan een rad draaien. Met wie maakte trainer John Heitinga dit rad vorig jaar?
Vraag 3: Dennis Johnsen is een groot talent, maar zijn achtjarige broertje schijnt het grootste talent van de familie te zijn. Hoe heet hij?

Zoek de antwoorden op in de verhalen in Ajax Life 9 en laat je gegevens achter. Onder de juiste inzenders verloten we het shirt. Met de winnaar wordt contact opgenomen. Meedoen kan tot en met vrijdag 8 december.

Geen lid en toch de volgende keer meedoen? Sluit je dan hier aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >