Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax kunnen bijna kaartje kopen voor Twente-uit!

Leden van de Supportersvereniging Ajax met een uitkaart, mogen we even jullie aandacht? Er zijn nog ruim voldoende kaarten beschikbaar voor het uitvak bij de KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Twente, die woensdag de 20ste wordt gespeeld.

12 december 2017 - 16:42
UsershyraDesktopajax_dataimagesb3d02fcbad49dadac96757c7e785328e_normal
Er is dit keer ruimte genoeg voor leden van SV Ajax! © De Brouwer

Ajax moet zich deze maand twee keer melden in Enschede om een potje te ballen tegen Twente, maar waar het uitvak de eerste keer binnen de kortste keren was uitverkocht, valt de animo voor het bekerpotje een beetje tegen. Dit ondanks het broodje beenham.

Het kan er zomaar mee te maken hebben dat er sprake is van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena, op een doordeweekse avond, maar goed. Dat doet er ook niet zo veel toe. Het belangrijkste nieuws is dat er nog kaarten over zijn.

Dit geeft jou als lid van SV Ajax de kans om een kaartje te kopen, maar alleen als je in het bezit bent van een uitkaart. Je moet dus een pasfoto op je clubcard hebben staan, anders heb je nog steeds geen aankooprecht.

SV Ajax-leden met uitkaart zijn woensdag om 10.00 uur aan de beurt om te kopen. Een kaartje kost 25,24 euro en je stapt zoals gezegd op bij de Johan Cruijff Arena. Er zijn op het moment van publiceren kaartjes beschikbaar voor de alternatieve opstapplek in de buurt van Enschede, maar het is niet gezegd dat dit zo blijft.

Ook kun je mee met een SV Ajax-bus. Er is nog beschikbaarheid in Almere, Leiden en Den Bosch. Reserveer alleen pas een stoel als je zeker bent van een kaartje, anders schop je onze administratie nogal in de war! Omdat het een verplichte buscombi betreft, hoef je niet bij te betalen.

Goed om te weten is dat er tegenover het bezoeken van een uitduel in het bekertoernooi geen scanpunt staat. Om je uitkaart te verlengen, moet je dit seizoen op z’n minst twee scanpunten scoren.

Als je hier als lid van SV Ajax niet de kans voor krijgt, wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Hoe dan ook, Twente-uit bezoeken brengt je niet dichter bij het behouden van je uitkaart. Dat is wel zo eerlijk om je even mee te geven!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >