Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keizer geregeld met natte ogen achter stuur door Nouri

Er is in het Ajaxjaar 2017 te veel gebeurd om op te noemen. En als iets een zware wissel op de club trekt, dan is het de trieste situatie rond ‘Appie’ Nouri. Marcel Keizer liet zich voor de aftrap van de topper Ajax - PSV (3-0) ontvallen dat hij het er nog moeilijk mee heeft.

12 december 2017 - 14:19
UsershyraDesktopajax_dataimages0b6d17534b89c1b7103c69cde55ba928_normal
De reis van en naar Ajax blijft een moeilijk moment voor Keizer. © Pro Shots

We weten dat Keizer zo’n beetje dagelijks langs het ziekenhuis rijdt waarin Nouri was opgenomen. Automatisch gaan dan je gedachten terug naar allerlei verschrikkelijke momenten, die je niet meer kunt terugdraaien en waar niets aan valt te doen.

“Nu ook voor de wedstrijd... Als ik met de tranen in mijn ogen van of naar Ajax rijd. Dat is nog steeds dagelijkse kost voor mij,” aldus Keizer in de microfoon van Fox Sports. “Misschien werkt dat bij de spelers ook wel zo.”

Het blijft heel erg moeilijk, stelt de trainer. “We zijn nog steeds aan het opkrabbelen,” meldt Keizer dan ook tijdens zijn nababbel met Ajax TV. Het feit dat het einde van het jaar nadert en er volop wordt teruggeblikt, maakt het ook al niet eenvoudiger.

Gezien de moeilijke situatie is Keizer, ondanks het gat van zeven punten ten opzichte van de koploper, dan ook tevreden als hiermee 2017 wordt uitgeluid. “Gezien hoe we zijn gestart, zou ik tevreden zijn. Het zijn gewoon vijf heel lastige maanden geweest.”

“Als we te veel punten achter komen, ligt dat ook zeker bij onszelf. Maar dat dit alles een zware wissel op mijn team trekt, is een ding wat zeker is.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >