Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen ook voor bekerpotje naar Twente!

Het hoogtepunt van het eerste bezoek was het broodje beenham, maar laten we hopen dat de tweede ontmoeting een leuker einde kent. Ajax neemt het woensdag 20 december in het KNVB-bekertoernooi weer op tegen FC Twente en opnieuw rijden er SV Ajax-bussen!

09 december 2017 - 08:48
UsershyraDesktopajax_dataimages873ed22c8c5325009b6d2eeaf18462e2_normal
Hopelijk kent de bekerwedstrijd een leukere afloop. © De Brouwer

Het competitieduel eindigde voor iedereen met een Ajaxhart in een flinke deceptie, omdat Twente erin slaagde vlak voor tijd toch weer op gelijke hoogte te komen. We sloten af met een stand van 3-3 op het scorebord.

Dat kan de 20ste sowieso niet, omdat er iemand moet winnen. Er staat een plekje in de kwartfinales van het bekertoernooi op het spel. De kaartverkoop is al eventjes gaande en zaterdag om 10.00 uur ben je met een uitkaart zonder voorrang aan de beurt.

Een kaartje voor de bekerwedstrijd kost 25,24 euro, er zijn in totaal duizend kaartjes beschikbaar en er is opnieuw sprake van een verplichte buscombi. Ook rijden er weer van die handige SV Ajax-bussen!

Let wel even op, want de bus vanaf de Amsterdamse Middenweg rijdt dit keer niet. Als je wel in de omgeving Amsterdam wilt opstappen, kies dan voor bus Almere (15) en zorg dat je klaar staat bij de tussenstop op station Duivendrecht. De bussen Den Bosch (32) en Leiden (32) rijden wel gewoon.

De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen in de bus. Als de verkoop zaterdag om 10.00 uur wordt vervolg, kun je je ook inschrijven voor een busreis. Omdat er een verplichte buscombi geldt, hoef je niets extra’s te betalen.

Klik hier om een stoel te reserveren

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >