Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bogarde ook een wedstrijdje hoofdtrainer van Jong Ajax

Er wordt deze dagen een flink potje stoelendans gedaan bij Ajax. Dit heeft alles te maken met het vertrek van een groot deel van de technische staf en het feit dat er zondag moet worden gespeeld tegen Willem II. Winston Bogarde krijgt een soort dubbelfunctie.

22 december 2017 - 10:16
UsershyraDesktopajax_dataimages7a823d4c87ac00f8442b9901043bbca9_normal
Winston gaat een druk weekeinde tegemoet! © Pro Shots

Bogarde bepaalt namens Jong Ajax vrijdag de opstelling tegen FC Volendam om daarna zondag naast Michael Reiziger aan te schuiven, als het eerste aftrapt tegen de Tilburgers. Het wordt dus een druk weekeinde voor de linksback van weleer.

Bogarde is sinds dit seizoen de rechterhand van Reiziger, die op twee fronten opvolger blijkt van Marcel Keizer. Hij volgde Keizer op bij Jong Ajax en vult het vacuüm totdat er een nieuwe trainer is gevonden.

Die nieuwe trainer luistert naar de naam Erik ten Hag, als het aan Ajax ligt, maar eerst moeten Reiziger en Bogarde er even voor zorgen dat de club deelnemer blijft aan de titelrace. Om zich optimaal voor te bereiden, laat Reiziger Jong Ajax even schieten.

De kans is groot dat na de winterstop alles weer bij het oude is, met Bogarde als assistent van Reiziger bij Jong Ajax, maar nu wordt Bogarde eventjes naar voren geschoven bij de beloften.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >