Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax onder 19 in Youth League gekoppeld aan PSG

Ajax onder 19 moet zich ten koste van Paris Saint-Germain zien te plaatsen voor de hoofdfase van de Youth League. Dit wees de loting uit. De talenten van De Toekomst weten zich in ieder geval verzekerd van thuisvoordeel.

12 december 2017 - 10:41
UsershyraDesktopajax_dataimages2e81db5ef714cff029bcefb6bdc38fbb_normal
Zo zag Donny er twee jaar geleden uit. Je ziet haast geen verschil. © Pro Shots

Het gekke is dat de play-offs van de Youth League worden afgewerkt op basis van een wedstrijd, op De Toekomst nog wel. Het treffen staat op de rol voor 6 of 7 februari, daarover volgt nog uitsluitsel.

Het elftal van John Heitinga heeft er via het alternatieve traject al twee rondjes Youth League opzitten. Het schakelde Hammarby IF en Legia Warschau uit. De return tegen de Polen verliep zeer moeizaam, maar de marge was al gemaakt.

PSG onder 19 werd tweede in zijn poule. De Franse jongelingen kwamen uit tegen Anderlecht, groepswinnaar Bayern München en Celtic en verzamelden tien punten.

De groepswinnaars plaatsen zich direct voor de knock-outfase, Ajax en PSG krijgen een herkansing via het alternatieve traject. Het is niet de eerste keer dat beide clubs elkaar treffen.

Donny van de Beek was drie jaar terug uitstekend op dreef en maakte toen drie doelpunten, waarna Ajax onder 19 uitliep naar maar liefst 6-1.

Het zit er in dat het nu wat moeizamer gaat.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >