Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Aanwinst Schuurs stelt dat alles klopte bij Ajax

Ajax heeft zich per direct verzekerd van de komst van Perr Schuurs (18). De talentvolle centrale verdediger komt over van Fortuna Sittard, waar hij als aanvoerder wel het seizoen afmaakt.

07 december 2017 - 10:18
UsershyraDesktopajax_dataimagesf50d8f51506432ad239fc8537dc3c277_normal
Schuurs als aanvoerder van Fortuna Sittard in actie tegen Jong Ajax. © Pro Shots

“Ik hoefde niet lang na te denken. Mijn eerste gevoel was na het gesprek bij Ajax het beste,” stelt een glunderende Schuurs tegenover Ajax TV. “Alles klopte: hoe ik werd ontvangen, het gesprek zelf, het ontmoeten van de spelers en de technische staf.”

“Natuurlijk heb ik met Marcel Keizer en Marc Overmars gesproken,” vertelt de nieuwe aanwinst, die hoopt komende zomer gelijk aan te kunnen sluiten bij het eerste elftal. “Daar ga ik wel vanuit en daar hoop ik ook op en anders bij Jong Ajax.”

Hoewel het contract van Schuurs per 1 januari 2018 ingaat, maakt hij op huurbasis het jaar af bij Fortuna. De verdediger vindt dat prima. “Ik had altijd voor mezelf het plan om dit seizoen af te maken bij Fortuna en dat het op deze manier kan is fantastisch,” vertelt Schuurs, alvast gestoken in het Ajaxshirt.

Bij Ajax hoopt hij zich in razend tempo verder te kunnen ontwikkelen. “Ik ben een speler die altijd hard werkt en elke dag beter wil worden. Dat kan bij Ajax.”

Tijdens de rondleiding door de Johan Cruijff Arena kijkt Schuurs zijn ogen uit. Een rondje door de kleedkamer, via de spelerstunnel de trap op richting speelveld en dan het gras op. “Ja, dit is een kippenvelmomentje. Ik ben trots dat ik hier mag lopen.” 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >