Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitbreiding sportpark de Toekomst weer stap dichterbij

De plannen om het sportcomplex de Toekomst uit te breiden zijn een stukje concreter geworden. Deze week werd een samenwerkingsovereenkomst getekend met de werktitel ‘De Nieuwe Kern’.

29 november 2017 - 12:37
UsershyraDesktopajax_dataimages9bec843c17ebd5ad6c962d57578dc111_normal
Sportpark de Toekomst zoals we het allemaal kennen. © De Brouwer

Met de krabbels van de gemeente Ouder-Amstel en de betrokken grondeigenaren, de gemeente Amsterdam, NS Stations, Ajax en Borchland/VolkerWessels Vastgoed, staan er flink wat krabbels onder de overeenkomst.

Met de ondertekening is niet alleen een belangrijke vervolgstap gezet in de realisatie van uitbreiding van sportpark de Toekomst, maar ook in die van een nieuwe woonwijk in de gemeente Ouder-Amstel.

In een begeleidend persbericht laten de samenwerkende partijen weten dat ‘het de ambitie is De Nieuwe Kern te ontwikkelen als een multifunctioneel stedelijk gebied, waarin plaats is voor maximaal 4.500 woningen en circa 250.000 vierkante meter aan ruimte voor bedrijven, kantoren, horeca, recreatie en sport,’ waaronder dus de uitbreiding van sportcomplex de Toekomst.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >