Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Younes terug, Siem erbij, ben jij wijzer dan Keizer?

Het gaat langzaam beter met Ajax, al blijft het vallen en opstaan. De twee stappen vooruit werden tegen Willem II gevolgd door een stapje terug. Om van FC Utrecht te winnen, moet het weer beter. Maar in welke opstelling, ben jij wijzer dan Keizer?

03 november 2017 - 16:21
UsershyraDesktopajax_dataimagesff9355a0c93ce66c8db766a7822ccf7c_normal
Siem doet Keizers favoriete uitdrukking uit en klopt stevig op de deur. © Pro Shots

Het pluspunt voor Marcel Keizer is dat hij toenemende concurrentie constateert binnen de selectie, het minpunt is dat hij steeds vaker de juiste keuze moet maken om te zorgen dat Ajax een wedstrijd over de streep trekt, het liefst ook nog eens met goed spel.

De eerste opdracht lukte ternauwernood in Tilburg, de tweede missie mislukte. Had dat te maken met de afwezigheid van Amin Younes, wordt het tijd voor Siem de Jong in plaats van Donny van de Beek? We zijn benieuwd hoe jij erover denkt!

Je kunt jouw favoriete opstelling doorgeven door ‘m gewoon te maken, specifiek gericht op Ajax - Utrecht van zondag! Dit kun je doen door onze app te downloaden, vervolgens op ‘de tribune’ te klikken en daarna heel simpel de poppetjes op de juiste plek te zetten.

Wanneer je dit de opstelling maakt op de wedstrijddag, is het nog veel duidelijker. Als je je opstelling vervolgens deelt via social media, volgt er ongetwijfeld discussie. Want over de opstelling is vrijwel niemand het eens.

Zondag om 13.30 weten we of jij op hetzelfde spoor zit als Keizer. En wie er gelijk heeft, blijkt aan het einde van de middag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >