Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: volle ziekenboeg, ben jij wijzer dan Keizer?

Juist nu je mag hopen dat Ajax het een beetje op de rails heeft, wordt het geplaagd door blessures. Met name in verdedigend opzicht kunnen we wat wijzigingen verwachten en we kunnen alleen maar hopen dat die goed uitpakken. Welke elf stuur jij op?

25 november 2017 - 07:01
UsershyraDesktopajax_dataimages16ddcbabf60a0344c68c75c73330dc60_normal
Keizer kan enkele keuzes niet uit luxe maken... © Pro Shots

Hoewel we niet direct veel doelgevaar verwachten van Roda JC, is het wel vervelend dat Ajax wijzigingen moet doorvoeren in de achterste linie. De dynamiek die Daley Sinkgraven bracht, ontbreekt nu. Hij kampt weer met een knieblessure.

Ook Nick Viergever (enkel) vormt ene vraagteken, terwijl Mitchell Dijks is afgeserveerd en geblesseerd bovendien. Nog meer problemen? Oh, jazeker. Klaas Jan Huntelaar heeft last van zijn kuit, Luis Manuel Orejuela (knie) gaat ‘m ook niet worden.

Er wordt al geopperd om Maximilian Wöber linksback te zetten, maar wat doe je dan in het centrum? We zijn benieuwd tot welke opstelling jij komt. Laat maar zien of je wijzer bent dan Keizer!

Je kunt jouw favoriete opstelling op een handige manier samenstellen in onze app. Dit kun je doen door onze app te downloaden, vervolgens op 'de tribune' te klikken en daarna simpel de poppetjes op de juiste plek te zetten.

Als je de app opent op de wedstrijddag, zie je vanzelf waar je wezen moet. Als je je opstelling ook nog eens verstuurt via social media kun je mooi checken of meerdere Ajacieden hetzelfde spoor volgen als jij!

* De opstelling hieronder dateert nog van voor het nieuws uit de ziekenboeg, dus verkijk je daar niet op

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >