Video

Kluivert zorgt voor extra golf gejuich op de F-side!

We moesten er een minuutje of 45 op wachten. Maar toen Ajax eenmaal loskwam tegen Roda JC, begon het ook gelijk te draaien. Zo kon het gebeuren dat we amper klaar waren met juichen na de 2-1 of de handjes mochten alweer in de lucht voor de 3-1!

27 november 2017 - 16:15

Het leuke is dat Ventos zijn camera na de 2-1 van Kasper Dolberg nog een minuutje of wat liet draaien. De eerste minuten na een doelpunten zijn altijd al best wel leuk, maar het wordt helemaal plezierig als Ajax direct nog een keer scoort.

En hoe! Justin Kluivert legde maar eens aan vanaf een afstandje en als de bal lekker naar de hoek zeilt en de keeper toekijkt, dan kan het zomaar gebeuren dat de bal in het netje ploft. Prima!

Ventos bevond zich op de tribunes zo’n beetje in de baan van het schot, zoals dat zo mooi heet. Net als de doelman van Roda hebben we dus prima uitzicht op hoe Kluivert de wedstrijd in het slot gooit.