Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Keizer wil Eiting en De Jong niet verhuren in de winterstop

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het avondje NAC, was Marcel Keizer klip en klaar over Carel Eiting en Frenkie de Jong, twee van zijn talentvolle middenvelders.

17 november 2017 - 13:01
UsershyraDesktopajax_dataimagesba007fa9bbc92221a976bb3ffa781fb4_normal
Eiting kan nog wel eens nodig zijn, stelt Keizer. © Sjoerd Tullenaar

“Nee, ik wil ze hier houden,” reageerde Keizer stellig op de vraag of het verhuren van het duo in de winterstop een optie is.

Eiting werkt zijn duels vooral bij Jong Ajax af in de Jupiler League, terwijl De Jong al vaker zijn neus binnen de lijnen bij het eerste elftal heeft laten zien. “Ik denk dat we iedereen nodig zullen hebben,” gooide Keizer de deur dicht naar een eventueel tijdelijk vertrek van het tweetal.

De trainer verwees daarbij ook naar de ernstige blessure van Vaclav Cerny, waarbij hij maar wilde zeggen dat zoiets ook bij de middenvelders kan gebeuren.

Het zal Keizer daarom goed doen dat De Jong bij Jong Oranje al verklaarde te hopen op meer speeltijd, maar dan wel bij Ajax.

De middenvelder liet toen tegenover Fox Sports al weten een verhuur aan een andere club in de winterstop niet te zien als een serieuze optie. “Ik wil gewoon bij Ajax in de basis spelen, dat is het doel. Daar moet ik hard voor werken en laten zien dat ik beter ben dan die anderen."

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >