Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Zo zwaaiden Ajaxsupporters zondag de spelersbus uit

We hebben al veel gezien van de klassieker. De doelpunten, een gestopte penalty en het onthaal op De Toekomst na de overwinning. Wat we nog niet eerder zagen is hoe de spelersbus werd uitgezwaaid vertrek richting De Kuip. Dus delen we graag een video.

23 oktober 2017 - 13:37

Omdat er al acht seizoenen geen uitsupporters welkom zijn bij de klassieker, moet je iets anders verzinnen om je cluppie aan te sporen toch vooral te winnen van de aartsrivaal. Daar is in Amsterdam iets op gevonden.

De spelersbus vertrok dit keer vanaf De Toekomst en er was nog vuurwerk over dat niet was gebruikt tijdens de afsluitende training. Zo kon het gebeuren dat de druk toeterende buschauffeur zijn touringcar door flinke roken vuurwerk moest sturen.

Het laatste steuntje in de rug bleek goed te werken, want eenmaal in De Kuip nam Ajax het heft in handen om het slechts tien minuten af te staan. Ook die tien minuten wist het te overleven, waarna de ploeg van Marel Keizer uitliep naar maar liefst 1-4.

De video is van Ventos. Check zijn YouTube-kanaal voor beelden van het complete weekeinde van de klassieker.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >