Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitgestreken gezicht Neres boodschap voor Feyenoordfans

Het regende goals tijdens de klassieker en sinds het laatste fluitsignaal regent het gifjes. Er gebeurden zo veel leuke dingen tijdens Feyenoord - Ajax (1-4) dat we het bijna niet kunnen bijhouden. We weten nu ook waarom David Neres niet juichte na de tweede goal.

24 oktober 2017 - 15:36
UsershyraDesktopajax_dataimages04b32315177a888320207e2818452008_normal
Hier is de assist van Neres op Dolberg in de maak. © Pro Shots

Ajax besliste in feite de wedstrijd door in De Kuip voor de tweede keer op voorsprong te komen. Kasper Dolberg maakte zijn eerste eredivisietreffer van het seizoen en was voor zijn doen behoorlijk uitgelaten, maar Neres liep na zijn assist weg met een uitgestreken gezicht.

Je zou denken dat je flink uit je dak gaat als Ajax scoort, zoals Van de Beek deed na het openingsdoelpunt, maar de Braziliaan hield zich koest. Het blijkt een boodschap voor Het Legioen, zo legde hij uit daags na het verslaan van Feyenoord.

“Hun fans gingen tijdens de wedstrijd enorm tekeer en dat zien wij vanaf het veld. Mijn reactie was om ze aan te kijken, zo van: wat willen jullie doen,” aldus Neres voor de camera van de NOS. Het is een leuk item, we kunnen het jullie aanraden.

Hoewel de rechtsvoor tijdens de klassiekers drie doelpunten voorbereidde en de laatste weken sowieso in uitstekende vorm steekt, vindt hij zichzelf niet de beste speler binnen de selectie.

“Spelers als Huntelaar en Ziyech zijn veel beter. Ik kan nog veel van hen leren,” aldus Neres. “Ik droom ervan kampioen te worden met Ajax en in de Champions League te voetballen.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >