Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je De Dijk - Ajax in de KNVB-beker

Amsterdam is goed vertegenwoordigd in de KNVB-beker, vanavond. Ajax, De Dijk, Swift... Mocht je als Ajacied niet in het Kras Stadion zijn, dan zijn er best wat opties om je club te volgen.

25 oktober 2017 - 12:04
UsershyraDesktopajax_dataimages409f0ee673a0d3f69e96fdb6cfc29eb5_normal
Siem de Jong weet wat bekervoetbal in het Kras Stadion kan betekenen. Oppassen dus. © Pro Shots

De Dijk en Ajax trappen in Volendam al om 18.30 uur af. Veel Ajaxsupporters moeten dus snel ‘Doei, fijne avond’ zeggen tegen hun baas en met piepende banden huiswaarts gaan. Met het bord op schoot kun je Ajax op tv in actie zien bij Fox Sports. Met een decoder, of je bestelt een los wedstrijdje.

Speelronde 2 in de KNVB-beker is op de radio deels live te volgen bij NOS langs de lijn en omstreken. Pas vanaf 20.00 uur, daarom bevelen wij NH Sport aan. Vanaf de aftrap en met meer minuten dus voor Ajax. Ook goed om met een half oor de amateurs van Swift te volgen - in De Kuip.

Als je online bent, adviseren wij van Ajax Life… Ajax Life. Op Twitter zijn we te vinden als @ajaxlife. Om helemaal niks te missen, is het handig om ons te volgen op Instagram.

Als je moet overwerken en het wordt echt een latertje: bij Veronica kun je vanaf 22.30 uur de samenvattingen zien van de vandaag gespeelde wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >