Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Open trainingen Ajax woensdag, zaterdag én donderdag

Gaaf! Goed dat de club zijn belofte nakomt trainingen weer open te stellen voor Ajaxsupporters. En meteen een aantal keer. Op zaterdag is de traditionele open training voor de klassieker, vanaf 10.30 uur.

16 oktober 2017 - 16:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesa1fe496fa6cbbe865ead5a89151611d2_normal
Lekker over het hekje hangen en naar de open training van Ajax kijken. © Pro Shots

Voor een deel van Nederland is het nu al herfstvakantie. Voor de regio waar Amsterdam onder valt, is dat vanaf volgende week. Een uitgelezen mogelijkheid dus om de Ajaxaanhang weer uit te nodigen om eens een kijkje te nemen naar een training onder leiding van Marcel keizer.

Pak de agenda er maar bij en check welke training het beste past. Alle open trainingen zijn op sportpark de Toekomst. Woensdag aanstaande (18 oktober)  is een ‘gewone’ open training en dat geldt ook voor donderdag 26 oktober, ruim een week later. Noem het maar gewoon, dit is natuurlijk super! Beide oefensessies beginnen om 10.30 uur.

Het weekeinde tussen de open trainingen is de klassieker. De 'open aanmoediging' is bijna altijd op de zaterdag ervoor en nu dus ook: op zaterdag 21 oktober, aanvang 10.30 uur. Let op: deze training duurt een half uurtje. Normaal is deze training er eentje om gedoogd vuurwerk en fakkels af te steken, maar dit jaar is dat iets anders.

Sportpark de Toekomst heeft niet de gracht als buffer en daarom is het risico op schade en letsel, ook voor kinderen, veel groter. De club zorgt deze training op zaterdag zelf voor vuurwerk. 

Na deze training speelt Ajax O19 om 12.00 uur de klassieker op de Toekomst, dus dit is een schitterende dag om ook de talenten van morgen aan het werk te zien! 

Ajaxfans en uiteraard Supportersvereniging Ajax zijn al jaren voor een aantal open trainingen per seizoen. Niet alleen is dat tof om een keertje te zien; ook gaat de band met de achterban erop vooruit als je als club benaderbaar bent voor supporters. Vandaar dat deze open trainingen op ons welgemeend applaus kunnen rekenen. Er is vorige week ook met de Ajaxdirectie over gesproken.

Natuurlijk zijn er praktische dingen waar je rekening mee moet houden voordat je met of zonder kids afreist naar sportpark de Toekomst. Het is niet meer als vroeger bij stadion de Meer, waar je met en pen en blocnote op je Ajaxhelden kon wachten bij het hek, voor een handtekening.

Op het digitale thuis van Ajax staat alle informatie die je nodig hebt, om weer eens langs de zijlijn te staan en te checken hoe de Ajacieden zich in het zweet werken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >