Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onana rent hele veld over om gemis uitfans te compenseren

Hebben wij al eens gezegd dat we van Andre Onana houden? Vast wel. Maar we doen het nog maar een keer. Want het is echt zo. En ook al hebben we een lastige tijd achter de rug, Onana houdt ook nog steeds van de Ajaxsupporters. Dat bleek wel in De Kuip.

23 oktober 2017 - 16:45
UsershyraDesktopajax_dataimagese5f96e3328f5e2482c1cf92afff0aa25_normal
Haha, Onana. Fijne vent! Lekker even een stukje hollen om mee te feesten. © Pro Shots

Bij gebrek aan een uitvak speelde Onana in zijn eentje maar voor uitvak, door te juichen alsof er op de tweede ring minstens 1200 Ajacieden uit hun dak gingen. Na het doelpunt van Siem de Jong, de 1-3, rende Onana zelfs het veld over.

“Toen de 1-3 viel, wist ik zeker dat we gingen winnen. Dat was belangrijk Ik rende het veld over om mijn ploeggenoten te feliciteren. En om te zeggen dat ze het goed hadden gedaan. Echt heel goed zelfs,” deelt de keeper met AT5.

“Ik heb mijn deel gedaan door te dansen in het stadion, vanaf nu mogen de supporters feestvieren. Ik hoop dat iedereen blij is, bedankt voor alle steun en we blijven hard werken om kampioen te worden,” vervolgt hij.

Onana verscheen ook voor de camera van Ajax TV. Dat interview is dankzij de man uit Kameroen zo mogelijk nog leuker. Hij geeft aan dat-ie wel een overwinning verwachtte in De Kuip. “Misschien niet met 1-4, maar ik rekende erop dat we gingen winnen.”

“Waarom ik zo uitgebreid juichte? Deze zege betekent alles. Niet alleen voor mij of het team, maar ook voor de supporters. De fans waren helaas niet welkom vandaag, dus deed ik het maar voor ze. Ik weet dat ze ervan houden. Daarom juichte ik zo uitgebreid. Als we scoren, denk ik even niet meer na over wat we doen.”

Onana reageert ook nog op het stoppen van een penalty en het weggeven van een ‘shitdoelpunt’, maar die fragmenten moeten jullie zelf maar even bekijken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >