Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Audio: vier Ajaxgoals begeleid door Rotterdams commentaar

Een gewonnen klassieker (1-4) brengt altijd leuke dingen met zich mee. En al helemaal als die zege plaatsvond in Rotterdam. De leuke dingen duren de ochtend na de klassieker voort. Het kan niet op, zoals het commentaar van Radio Rijnmond bij een kwartet Ajaxgoals.

23 oktober 2017 - 10:07

Radio Rijnmond is een begrip, niet in de laatste plaats onder Rotterdammers. Het is alsof er een tweetal supporters in hart en nieren commentaar geeft. Dat maakt niet uit, dat weten ze bij Radio Rijnmond zelf ook. Natuurlijk was die pingel zondag terecht, dat werk.

Er wordt behoorlijk gejuicht als de bal op de stip gaat en nog meer als Feyenoord de 1-1 maakt, maar even later is het uit met de pret. Kasper Dolberg blijkt een prima aflosser van Klaas Jan Huntelaar en ook het vliegtuigje van Siem de Jong landt in De Kuip.

Heerlijk om te horen! Let ook eens op hoe De Kuip amper stilvalt, bijvoorbeeld na de openingstreffer van Huntelaar, simpelweg omdat er toch al geen geluid was. Bij de 1-2 van Dolberg gebeurt trouwens hetzelfde. En bij de 1-3. Bij de 1-4 trouwens net zo goed.

Afijn, graag gedaan. Dit zijn toch weer een kleine vijf minuten die de maandagochtend een stukkie aangenamer maken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >